LIKE ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΤΕ!





«Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας»

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Λεονάρντο Ζαρντίμ τόνισε σε δηλώσεις του πως διέκρινε ορισμένα θετικά πράγματα, αλλά παράλληλα υπήρχαν και στοιχεία στο ματς που δεν του άρεσαν, όπως η κακή κυκλοφορία της μπάλας:

«Πάντα υπάρχουν θετικά πράγματα όταν χάνεις και πάντα υπάρχουν αρνητικά όταν κερδίζεις έναν αγώνα. Από οργάνωση και πίεση ήταν από τα καλύτερά μας ματς μέχρι τώρα, στην επίθεση μας έλειπε η ποιότητα της καλής κυκλοφορίας της μπάλας, αλλά θεωρώ πως και ο αντίπαλος ήταν η ομάδα που μας δημιούργησε προβλήματα στη μέχρι τώρα προετοιμασία. Στην ισορροπία της ομάδας, δεν μου άρεσε η κυκλοφορία της μπάλας και δεν μου άρεσε και το αποτέλεσμα».

Έφτασε στην Ελλάδα ο Μασάδο, είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει στην κυκλοφορία της μπάλας;
«Θέλω να μιλάω μόνο για τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στην ομάδα».

Αυξάνονται πάντως οι επιλογές σας. Επέστρεψε ο Μιραλάς και είναι ακόμα οι Φουστέρ, Ιμπαγάσα και Γκρέκο.
«Σίγουρα είναι παίκτες που έχουν ποιότητα και καλή τεχνική και μπορούν να βοηθήσουν, αφού πιστεύω ότι είναι σημαντικοί ποδοσφαιριστές για τον Ολυμπιακό».

Σε δύο εβδομάδες αρχίζει το πρωτάθλημα, θα είναι η ομάδα έτοιμη;
«Δεν είναι ακόμα έτοιμη γιατί έχουμε ακόμη δύο εβδομάδες μπροστά μας, αλλά σίγουρα είμαστε πιο κοντά στο επίπεδο που θέλουμε να φτάσουμε».