LIKE ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΤΕ!





Μη σταματάς, μη σταματάς να τους...γλεντάς!


Μη σταματάς, μη σταματάς να τους...γλεντάς!
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ! 

Ο μέγιστος Θρύλος κέρδισε τη Μονπελιέ με 3-1 και είναι στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση, δοξάζοντας ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο! Η Μονπελιέ έκανε το…λάθος να ισοφαρίσει και ο Θρύλος τη φιλοδώρησε γρήγορα με δύο γκολ δείχνοντας ποιος είναι το πραγματικό ΑΦΕΝΤΙΚΟ! Με τον πύρινο του κόσμο να μη σταματά ούτε λεπτό να τραγουδά εκαστασιασμένος, οι νταμπλούχοι φούλαραν στροφές στο β' μέρος και έδειξαν με την αστραπιαία αντίδραση τους στο γκολ του Μπελχαντά που προήλθε από ένα πέναλτι που είδε μόνο ο…διαιτητής!

Η ουσία πάντως που κρατούν οι "ερυθρόλευκοι" είναι άλλη μία δοξασμένη νίκη μπροστά στον κόσμο του και με την κλασική αντίδραση μια μεγάλη ομαδας όπως είναι ο Ολυμπιακός! 

ο Ρόι Κάρολ ήταν κάτω από τα γκολπόστ, με τον Τοροσίδη στα δεξιά της άμυνας, τον Χολέβα στα αριστερά και τους Σιόβα και Μανωλά ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στο κέντρο βρίσκονταν ο Μανιάτης μαζί με τον Μοδέστο. Ο Μασάντο είχε ελεύθερο ρόλο πίσω από το μοναδικό προωθημένο Μήτρογλου, με τον Γκρέκο στα αριστερά και τον Αμπντούν στα δεξιά της επίθεσης.