LIKE ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΤΕ!





Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-2



Στο 4-2-3-1 του Ολυμπιακού, ο Κάρολ υπερασπίστηκε την εστία. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, αγωνίστηκαν οι Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας και Χολέμπας. Οι Μοδέστο και Μανιάτης αποτέλεσαν το δίδυμο των κεντρικών μέσων, με τον Ιμπαγάσα να αγωνίζεται σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Ο Φουστέρ κάλυψε τη δεξιά πτέρυγα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Αμπντούν την αριστερή και ο Τζεμπούρ ηγήθηκε της ερυθρόλευκης επίθεσης.


Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα παρέταξε τον Παναθηναϊκό με σύστημα 4-3-3. Ο Καρνέζης στο τέρμα. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, έπαιξαν οι Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα και Σπυρόπουλος. ο Βιτόλο ήταν ο καθαρόαιμος αμυντικός μέσος, με τον Ζέκα σε θέση μέσα δεξιά και τον Σισοκό σε θέση μέσα αριστερά στο κέντρο. Στην επίθεση, ο Μαυρίας έπαιξε ως δεξί εξτρέμ, ο Χριστοδουλόπουλος ως αριστερό και ο Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε δυνατά στο ματς και όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να δώσει δικαιώματα στον Παναθηναϊκό στο πρώτο εικοσάλεπτο. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες, ενώ ιδιαίτερα ο Χολέμπας αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην πλευρά του από τον Μαυρία. Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ήταν για τον Ολυμπιακό. Στο 4ο λεπτό, Ιμπαγάσα ταλαιπώρησε τον Σπυρόπουλο στα δεξιά της περιοχής, σέντραρε προς το πρώτο δοκάρι, αλλά ο Τριανταφυλλόπουλος πρόλαβε τον Τζεμπούρ και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα κόρνερ. Από εκεί και πέρα, και για ένα δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, με τον Μαυρία να πλαγιοκοπεί από δεξιά. Στο 8', πάντως, ο Τοτσέ επιχείρησε με αγκωνιά να χτυπήσει τον Μανωλά σε σπριντ των δύο παικτών, με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Κάρολ. Ο Μάνταλος δεν είδε τίποτα...

Στο 11', ο Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Βύντρα έπιασε την... σκαστή κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία. Στο 12', ο Μαυρίας σέντραρε από τα δεξιά, πάλι από την πλευρά του Χολέμπας, ο Ζέκα πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 17', εκμεταλλευόμενος μία ακόμα στιγμή αδράνειας, της ερυθρόλευκης άμυνας. Ο Σπυρόπουλος σέντραρε ανενόχλητος από τα αριστερά, στο ύψος της μεσαίας γραμμής, η μπάλα πέρασε μπροστά από τον Σιόβα, ο Χολέμπας "έχασε" για μία ακόμα φορά τον Μαυρία, ο οποίος με δεξί σουτ στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Κάρολ. 1-0 για τους γηπεδούχους.