LIKE ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΤΕ!





Πλατανιάς - Ολυμπιακός 0-4




Ο κ. Μίτσελ παρέταξε τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη ενδεκάδα, η οποία είχε αλλαγές σε σχέση με εκείνη που παρέταξε κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Μέγιερι ήταν κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα ήταν ο Μοδέστο, αριστερά παρέμεινε ο Χολέβας και κεντρικοί αμυντικοί ήταν ξανά οι Μανωλάς και Κοντρέρας. Ο Φέισα ήταν αμυντικός μέσος, μπροστά από την άμυνα, παίρνοντας την «πρώτη μπάλα» και φτιάχνοντας το παιχνίδι. Μπροστά του ήταν οι Γκρέκο και Μασάντο. Από δεξιά στην επίθεση έβγαινε ο Φετφατζίδης, από αριστερά ο Αμπντούν και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Κώστας Μήτρογλου.

Μπροστά σε περίπου 5.000 κόσμου, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο και εν μέσω γιορτινού κλίματος, η ομάδα μας ήθελε να φτάσει σε ακόμη μία νίκη και να διατηρήσει το αήττητο στα εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Περίπου 500 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στις εξέδρες, για να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι αγωνίστηκαν με τι μπλε σκούρες εμφανίσεις. Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του εκλιπόντος προέδρου του Πανσερραϊκού, κ. Πέτρου Θεοδωρίδη.

Το παιχνίδι άρχισε με τον Ολυμπιακό να επιτίθεται κόντρα στον αρκετά δυνατό άνεμο, ο οποίος φυσούσε από το Σάββατο στο μεγαλύτερο μέρος της Κρήτης. Στο πρώτο πεντάλεπτο το ματς ήταν «σφιχτό» και η μπάλα παιζόταν κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Στο 8’ ο Αργυρόπουλος σέντραρε από δεξιά για το κεφάλι του Ναζλίδη, εκείνος πήρε την κεφαλιά και ο Μέγιερι μπλόκαρε. Το παιχνίδι είχε ρυθμό στο πρώτο αυτό διάστημα και ο Πλατανιάς προσπαθούσε να παίξει και να μην «κλειστεί» στην περιοχή του.