LIKE ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΤΕ!





Νίκη στο πρώτο και καλή εμφάνιση



Το πρώτο του φιλικό για τη νέα σεζόν έδωσε το απόγευμα της Τρίτης ο Ολυμπιακός. Στο Σβατς της Αυστρίας αντιμετώπισε την Σιμούρκ, από το Αζερμπαϊτζάν και επικράτησε με σκορ 2-1.

Ήταν δεδομένο πως ο κ. Μίτσελ θα έκανε πολλές δοκιμές, σε αυτό το πρώτο παιχνίδι-τεστ για την ομάδα της νέας σεζόν. Η ενδεκάδα είχε και νέα, αλλά και «παλιά» πρόσωπα. Στο τέρμα ήταν ο Μέγιερι. Στην άμυνα δεξιά ήταν ο Σαλίνο, αριστερά ο Χολέβας και στόπερ οι Σιόβας και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Στο κέντρο έπαιζαν τρεις ποδοσφαιριστές. Οι Μανιάτης και Φέισα συνέθεταν τη δυάδα των αμυντικών μέσων, ενώ μπροστά τους ήταν ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης άρχισε ο Νταβίδ Φουστέρ στο δεξί ο Βλάντιμιρ Βάις και στην κορυφή ήταν ο Διαμαντάκος.

Ένα σχήμα, δηλαδή, με δύο αμυντικούς μέσους και μπροστά τους έναν επιθετικογενή-δημιουργό, με την κορυφή του τριγώνου να «κοιτάζει» προς την επίθεση. Η κόπωση για τους παίκτες ήταν δεδομένη, αφού εδώ και περισσότερο από μία εβδομάδα κάνουν καθημερινά τριπλές προπονήσεις, με μεγάλη ένταση.