LIKE ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΤΕ!





Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Ολυμπιακός 1-0

Ο Ολυμπιακός δεν πήρε καλό βαθμό στο φιλικό παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ήττα με 1-0 για την πειραϊκή ομάδα, που παρουσίασε πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων, αν και τακτικά είχε θετική παρουσία πάνω στο χορτάρι. Επέστρεψε στη δράση ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος έδωσε πνοή στην επιθετική λειτουργία των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Στο όγδοο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν, ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχασαν με σκορ 1-0 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο "Ζοσέ Αλβαλάδε". Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Ελίας στο 54'.

Ο αγώνας

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ παρέταξε τον Ολυμπιακό με διάταξη 4-2-3-1. Την εστία υπερασπίστηκε ο Κάρολ. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, αγωνίστηκαν οι Τοροσίδης, Παπάζογλου, Σιόβας και Χολέμπας. Οι Φέισα και Μανιάτης αποτέλεσαν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Ο Αμπντούν κάλυψε τη δεξιά πτέρυγα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Λυκογιάννης την αριστερή και ο Τζεμπούρ έπαιξε πίσω από τον Μήτρογλου, ο οποίος ηγήθηκε της ερυθρόλευκης επίθεσης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Ρικάρντο Σα Πίντο):Ρουί Πατρίσιο, Μπουλαρούζ, Φαν Βολφσβίνκελ, Καπέλ (71' Μάρτινς), Ρόχο, Καρίγιο (79' Σχάαρς), Αντριέν Σίλβα (70' Ρινάουντο), Σοάρες, Ινσούα, Ελίας (70' Τζεφρέν), Ζέλσον Φερνάντες (79' Λαμπιάντ).

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης, Παπάζογλου (83' Μανωλάς), Σιόβας, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης (83' Μοδέστο), Τζεμπούρ, Λυκογιάννης, Αμπντούν (72' Φετφατζίδης), Μήτρογλου (72' Μιραλάς).

Δεν αγωνίστηκαν οι Μέγκιερι, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Καραγκούνης.