LIKE ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΤΕ!





Έχει ακόμα δρόμο...

Ο Ολυμπιακός έδειξε πως θέλει ακόμα δουλειά. Κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας παρουσίασε προβλήματα κυρίως στον επιθετικό και τον δημιουργικό τομέα και γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-0. Στα συν η επανεμφάνιση του Κέβιν Μιραλάς.

 Έτσι ξεκίνησε

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, τους Παπάζογλου και Σιόβα στόπερ, τον Τοροσίδη δεξιά και τον Χολέμπας αριστερά. Στο κέντρο ήταν οι Φέισα και Μανιάτης, έχοντας στα άκρα τους Αμπντούν και Λυκογιάννη. Στην επίθεση τοποθετήθηκαν οι Τζιμπούρ και Μήτρογλου.

Το σχήμα ήταν 4-2-3-1 όταν ο Ολυμπιακός αμυνόταν με τον Τζιμπούρ να κινείται σε έναν χώρο πίσω από τον Μήτρογλου. Όταν οι Πειραιώτες έκαναν επίθεση γινόταν 4-4-2 με τους δύο φορ να παίζουν στην κορυφή.

Πιο δυνατά η Σπόρτινγκ

Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο σε σχέση με τον Ολυμπιακό κάνοντας μία πολύ καλή φάση μόλις στο 3' με την κεφαλιά του Ζέλσον Φερνάντες, στην οποία ο Κάρολ είπε "όχι". Οι Πορτογάλοι είχαν μία ακόμα καλή στιγμή στο 22' όταν ο Σίλβα μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ και ο Κάρολ απέκρουσε την μπάλα με το σώμα του.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αμυντικά στεκόταν ιδιαίτερα καλά απέναντι σε μία ομάδα αρκετά κοντρολαρισμένη που έπαιζε με την μπάλα κάτω και είχε ως ένα σημείο πιο καλή κυκλοφορία απ' αυτούς. Δημιουργικά και επιθετικά όμως "χώλαιναν".
Δεν μπορούσαν ν' αναπτυχθούν όπως έπρεπε από το κέντρο και τα άκρα ενώ τους έλλειψε το πρέσινγκ ψηλά. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερνε να κρατάει όσο έπρεπε την μπάλα για να έχει την πρέπουσα κυκλοφορία. Επίσης αδυνατούσε να βγάλει καλές φάσεις για γκολ.