LIKE ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΤΕ!





Βέροια - Ολυμπιακός 1-2

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-1 εκτός έδρας της Βέροιας και έστειλε μήνυμα προς όλους πως και φέτος ο τίτλος είναι δικός του! Τα γκολ οι Τζεμπούρ (19'), Ιωάννου (30') και Μοδέστο (42'). Εξαιρετική εμφάνιση από τους Ιμπαγάσα και Μασάδο.

Ο αγώνας

Ο Μάκης Χάβος παρέταξε τη Βέροια με διάταξη 4-4-1-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Δασκαλάκης, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά κόντρα στην πρώην ομάδα του. Στην άμυνα, από τα δεξιά προς τα αριστερά, αγωνίστηκαν οι Γεωργιάδης, Τόμας, Καλί και Σνάουτσνερ. Οι Γεωργέας και Καλογέρης αποτέλεσαν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Ο Ολαϊτάν έπαιξε δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Μπαργκάν αριστερά και ο Ζε Βίτορ αγωνίστηκε πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ιωάννου.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι στον ερυθρόλευκο πάγκο, παρέταξε τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-3-3. Την εστία υπερασπίστηκε ο Κάρολ. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά αγωνίστηκαν οι Τοροσίδης, Κοντρέρας, Σιόβας και Χολέμπας. Ο Μοδέστο έπαιξε ως καθαρόαιμος αμυντικός μέσος, με τον Μανιάτη να παίζει μέσα δεξιά στο κέντρο και τον Ιμπαγάσα μέσα αριστερά, σε ρόλο εσωτερικού αριστερού χαφ. Ο Αμπντούν κάλυψε τη δεξιά πτέρυγα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Μασάντο την αριστερή και ο Τζεμπούρ αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης.