LIKE ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΤΕ!





Κόκκινη Βέροια!(gallery)

 Όλος ο κόσμος ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ!Γεια σας αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, σας γράφω έξω από το γήπεδο της Βέροιας πριν λίγη ώρα φτάσαμε όλα τα ΒΑΝ και τα ΙΧ αυτοκίνητα και σιγα-σιγα έρχονται και άλλα ΙΧ και πούλμαν. Η ώρα  είναι 19.30 η ζέστη είναι πολύ περισσότερη από την Αθήνα, και στα ζούμε στον ιδρώτα ακόμα δεν έχουμε μπει γήπεδο, φανταστείτε μέσα με τις φωνές, τις σχιζοφρένειες, τι θα τραβήξουμε, αλλα ΘΡΥΛΕ ΓΙΑ ΠΆΡΤΗ ΣΟΥ ΘΡΥΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΜΕΊΣ ΟΙ ΆΡΡΩΣΤΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ...

Στην διαδρομή βλέπαμε δικούς μας απο όλη την Ελλάδα, γιατι ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ !
Αδέρφια μου το τι γίνεται τώρα έξω απο το γήπεδο πρέπει να είστε εδώ να το καταλάβετε τα συνθήματα πάνε και έρχονται και ακόμα δεν ΕΧΟΥΝ έρθει τα πούλμαν γιατι τα έχουν σταματήσει έξω απο την πόλη.

Θέλω να σας πω ότι από  τον Βόλο μόλις περάσαμε μας ακολούθησαν μέχρι με μηχανές ΔΙΚΟΙ μας να φανταστείτε ήταν και ένα άρρωστο ζευγάρι ο Παναγιώτης και η Ρένα με ένα Aprilia μας πήγαν συνοδεία μέχρι γήπεδο.

Τώρα που γράφω έρχονται αλάνια δικά μας απο όλες τις περιοχές και μου μιλάνε απο Λονδίνο οι τα ΑΔΕΡΦΙΑ μας Αντρέας Κώστας Μιχάλης και Αντρέας.

Από Γιαννιτσά Κρύα Βρύση έχουν έρθει 50 άτομα! Από Κατερίνη δυο πούλμαν και παρα πολλα ΙΧ,  απο Μεσολόγγι βάλανε τα αδέρφια μας ένα πούλμαν, και από Γιάννενα πολλοί. Εδω απο την Βέροια περιττό να σας πω πως όλα αυτά τα χρόνια τα πρωταθλήματα που έχουμε πάρει ΕΧΟΥΝ κοκκινίσει όλη την πόλη, έχω τρελαθεί που τους βλέπω όλους με τα μπλουζάκια του συνδέσμου μας!

Η ώρα 19.48 και ήρθε η ομαδάρα έξω από το γήπεδο και οι παίκτες μας τρελαθήκαν με την αρρώστια που είδαν από τον κόσμο μας!
Αδέρφια δεν γράφω άλλο γιατί πρέπει να μπω μέσα θα τα πούμε αύριο τα άλλα!!