LIKE ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΤΕ!





«Εγώ περιμένω τον Ολυμπιακό»

 

Ο Ντιόγκο δεν έπεισε τον Λεονάρντο Ζαρντίμ για την αξία του και όπως φαίνεται αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα του Πειραιά. Υπάρχει έντονη φημολογία ότι για τον Βραζιλιάνο ενδιαφέρονται κάποιες ομάδες και κυρίως από την Ισπανία.

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο, ενώ μην ξεχνάμε πως δεν είναι και τόσο απλή η περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» και μάλιστα είναι αρκετά υψηλό και δεν είναι το πιο απλό πράγμα για να «σπάσει».

Η υπόθεσή του σίγουρα θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό αυτή την εβδομάδα προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση με τον Ντιόγκο. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, που δεν έπεισε τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στην προετοιμασία για να μείνει, προς το παρόν δεν έχει καμία ενημέρωση.

Ο Ντιόγκο αυτή τη φορά ήρθε στην Ελλάδα για να πετύχει, αλλά δεν έχει καταφέρει για να πείσει τον προπονητή του και δεν φαίνεται και τόσο απλό να αλλάξει το κλίμα. Επίσης για να φύγει δεν είναι και τόσο εύκολο και είναι ένα θέμα που θα τεθεί επί τάπητος.

Εκείνος παραμένει ψύχραιμος όλες αυτές τις ημέρες που η ομάδα απουσίαζε στην Πορτογαλία για το φιλικό παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», ο Ντιόγκο αυτό που λέει στο στενό του περιβάλλον είναι ότι «περιμένω τον Ολυμπιακό για να δω τι θα κάνω. Δεν ξέρω τίποτα απολύτως», είναι τα λόγια του Βραζιλιάνου επιθετικού. Και η αλήθεια είναι πως έχει ενδιαφέρον για να δούμε τι θα γίνει με τον Ντιόγκο.