LIKE ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΤΕ!





Σωστός πρωταθλητής!


Παλικαρίσια νίκη, σαν αυτές που ξέρουν να παίρνουν οι πρωταθλητές, κατέκτησε ο Ολυμπιακός που έκανε το "6 στα 6" απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (1-0) παρά την ατυχία και τις αναγκαστικές αλλαγές. Μια μεγάλη νίκη, μετά από την υπερπροσπάθεια στο Arsenal Stadium, και το ξέφρενο σερί στην Ελλάδα συνεχίζεται, με τους παικτές του Λεονάρντο Ζαρντίμ να υπερπηδούν κάθε λογής εμπόδια, αποδεικνύοντας ΣΥΝΕΧΩΣ την ανωτερότητα τους!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το ματς πιέζοντας ασφυκτικά τον Αστέρα Τρίπολης, κλείνοντας τον στα καρέ του και ευτύχησε να προηγηθεί στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, μετά από τη σαφέστατη υπεροχή του στον αγωνιστικό χώρο, αφού είχε κλείσει τον Αστέρα στο 1/3 του γηπέδου , μη επιτρέποντας του να έχει κατοχή μπάλας.

Ο Θρύλος ατύχησε στο β' μέρος, αφού είδε στο ξεκίνημα τους Χολέβα και Ιμπαγάσα να ζητούν αναγκαστική αλλαγή την ίδια στιγμή (!), με αποτέλεσμα να χάσει τον καλό ρυθμό. Η σταθερότητα του Μανωλά και του Κοντρέρας δεν επέτρεψαν πάντως στους παίκτες του Σάκη Τσιώλη να απειλήσουν, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, την εστία του Κάρολ. και έτσι ο Ολυμπιακός πήρε μια δύσκολη νίκη, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο 3 ματς σε διάστημα μίας εβδομάδας.