LIKE ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΤΕ!





Το μεγαλείο τους δεν έχει τελειωμό!



«Θρύλε μην ξεχνάς, παντού είναι Πειραιάς» και «Χιλιόμετρα κάνω κι αρρωσταίνω», είναι μερικά από τα δεκάδες συνθήματα των οπαδών του Ολυμπιακού!


Στην προκειμένη περίπτωση ισχύουν και τα δυο, καθώς 3.000 και πλέον φίλαθλοι των Πειραιωτών έχουν δώσει βροντερό «παρών» στις εξέδρες του Δημοτικού γηπέδου Λιβαδειάς, όπου αυτή την ώρα ο Θρύλος αντιμετωπίζει τους Βοιωτούς για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι ΓΑΥΡΟΙ απλώς δίνουν ακόμη μία μοναδική… παράσταση και βοηθούν τους νταμπλούχους Ελλάδας να φτάσουν στην 14η νίκη τους στο πρωτάθλημα και να ράψουν αήττητοι το τέταρτο αστέρι στην φανέλα! Τα συνθήματα και τα καπνογόνα που έχουν ανάψει οι φίλοι των Πειραιωτών, έχουν δώσει γεύση από… Καραϊσκάκη και για ακόμα μία φορά έχουν κλέψει την παράσταση!

Μάλιστα, πολλοί απ’ αυτούς έχουν φτάσει στην Λιβαδειά από χθες το βράδυ, ενώ ο κύριος όγκος των Πειραιωτών, έφθασε από το μεσημέρι του Σαββάτου στην πόλη της Βοιωτίας. Δεν καταλαβαίνουν ούτε από κρύο, ούτε από χιλιόμετρα οι ΓΑΥΡΟΙ, που πάντα βρίσκονται στο πλευρό του Ολυμπιακού! Και η Λιβαδειά είναι Πειραιάς λοιπόν…