LIKE ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΤΕ!





«Σέρβιρε» ο Πίνο και οι φορ... κάρφωναν!



Πραγματοποιώντας ένα καλό δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός «καθάρισε» την Βέροια με 3-0 και έτσι πήρε την πρώτη του νίκη το 2013.


Στα θετικά το ντεμπούτο του Χουάν Πάμπλο Πίνο, ο οποίος έβγαλε 2 ασίστ (!) και ξεσήκωσε με τις ενέργειες του το Καραϊσκάκη… Τα γκολ για τους Πειραιώτες πέτυχαν οι Μήτρογλου (54’), Τζιμπούρ (86’ πεν.) και Πάντελιτς (90’+1), με τον Σέρβο killer να βρίσκει δίχτυα για πρώτη φορά φέτος.

Χωρίς σκορ...

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο Θρύλος παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, τον Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Χολέμπας στο αριστερό. Στόπερ ήταν οι Κοντρέρας και Μανωλάς, ενώ στον άξονα η τριάδα απαρτιζόταν από τους Μοντέστο, Μανιάτη και Γκρέκο με τον Ιταλό να έχει πιο... ελεύθερο ρόλο. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης είναι ο Τζιμπούρ, στο δεξί ο Μασάντο και στην κορυφή ο Μήτρογλου. Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά φέτος ξεκίνησαν βασικοί οι δύο φορ του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες στο α’ μέρος, προσπάθησαν να σκοράρουν γρήγορα και να μπουν μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και το μηδέν παρέμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας είχαν κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο, μία ήταν η… κλασική. Και αυτή έγινε στο 26’. Ο Γκρέκο έβγαλε φοβερή πάσα στον Τζιμπούρ, ο οποίος βρέθηκε «φάτσα» με τον Λόπεζ, αλλά το πλασέ που έκανε το απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Βέροιας. Από εκεί και πέρα, ο Θρύλος προσπάθησε να βρει διαδρόμους κυρίως από τα πλάγια, αλλά μάταια. Έτσι το μηδέν παρέμεινε.