LIKE ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΤΕ!





Ολυμπιακός - Άρης 2-1

Ο κ. Μίτσελ προέβη σε αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισε τη Λεβάντε. Ο Μέγιερι επανήλθε κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά ήταν κατά σειρά οι Παπάζογλου, Μανωλάς, Σιόβας και Χολέβας. Στη μεσαία γραμμή επέλεξε τριάδα με τους Φέισα, Μανιάτη και Μασάντο. Ο Αμπντούν επανήλθε αριστερά στην επίθεση, ο Βλαχοδήμος ήταν και πάλι δεξιά και στην κορυφή ήταν ξανά ο Ραφίκ Τζιμπούρ.

Μόλις στο 4’ ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Τζιμπούρ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, κοντρόλαρε και γύρισε στον επερχόμενο Μανιάτη, ο οποίος σούταρε, αλλά είδε τον Διούδη να μπλοκάρει την μπάλα. Δύο λεπτά μετά, στο 6’, ο Χολέβας έκανε ωραία κίνηση από αριστερά και γύρισε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής. Αυτή πέρασε από όλους και έφτασε στον Βλαχοδήμο, ο οποίος αστόχησε ελάχιστα στο πλασέ που έκαμε με το αριστερό πόδι!

Ο Ολυμπιακός είχε μπει δυνατά στο ματς και ήθελε να αιφνιδιάσει τον Άρη. Από το κόρνερ του Μασάντο στο 9’ ο Σιόβας πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω και ανάγκασε τον Διούδη να διώξει την τελευταία στιγμή σε κόρνερ! Στην εξέλιξη της φάσης και από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Χολέβας, ο Ραφίκ Τζιμπούρ πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα, ανοίγοντας νωρίς-νωρίς το σκορ για την ομάδα μας!

Το 1-0 δεν ήταν αρκετό, φυσικά, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος στην αμέσως επόμενη καλή του φάση, στο 13’, έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ. Ο Μασάντο εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, κοντά στο κόρνερ, πλασαριστά, στρώνοντας την μπάλα στον Χολέβα, ο οποίος από τον άξονα και λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, σούταρε απευθείας άουτ, αστοχώντας για λίγο.