LIKE ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΤΕ!





Ολυμπιακός Κ20 - Άντερλεχτ Κ20 2-1


Βήμα-βήμα η ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού προχωράει προς τα υψηλά πατώματα της Ευρώπης! Το βράδυ της Πέμπτης οι νεαροί άσοι του Μπερντ Στορκ έγραψαν ιστορία, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Άντερλεχτ, την οποία κέρδισαν με 2-1 και προκρίθηκαν από τη φάση των «16», στα προημιτελικά του NextGen Series!

Με εξαιρετική απόδοση, υπό το βλέμμα του Προέδρου του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και περίπου 12.000 φίλων της ομάδας μας, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι έχουν ακόμη πολλά να δώσουν στον σύλλογό μας και δικαίως έχουν φέρει τον κόσμο στο πλευρό τους!

Ο κ. Στορκ παρέταξε την καλύτερη ενδεκάδα που είχε στο μυαλό του, με σύστημα 4-2-3-1. Ο Βλάχος ήταν κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα ήταν ο Καραγκούνης, αριστερά ο Λυκογιάννης και κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Ρουγκάλας και Λεάντρο.

Στα χαφ ο Μανώλης Σιώπης έπαιζε ως «κόφτης». Κοντά του ήταν ο Γκίνο. Από δεξιά έβγαινε ο Δημήτρης Σιώπης, από αριστερά ο Λύρας και ως «δεκάρι», σε ελεύθερο ρόλο, αγωνιζόταν ο Βουτσιώτης. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο «κανονιέρης» της ομάδας Νέων, Νίκος Ιωαννίδης.

Από την αρχή του ματς ο Ολυμπιακός μπήκε με «αέρα» και δύναμη! Θέλησε να επιβάλει τον ρυθμό του και να δείξει στους αντιπάλους ποδοσφαιριστές της Άντερλεχτ ότι θέλει την πρόκριση. Το πέτυχε. Με κύριους εκφραστές των επιθέσεων τον Βουτσιώτη, από τον άξονα, αλλά και τους ακραίους, μπακ και χαφ, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα και περιόρισαν την Άντερλεχτ σε παθητικό ρόλο.